ismailcansiz
Puanı : 3732.15
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Kadıköy’deki cinayetin nedeni belli oldu!

    İSTANBUL'da 62 yaşındaki Selda Sağlam Yılmaz kendisinden 24 yaş küçük kocası `Emrah` Yılmaz tarafından öldürüldü. İkilinin daha önce de tartıştığı, boşanmak isteyen Selda Sağlam Yılmaz'ın eşinden 3 gün önce şikayetçi olduğu ve mahkemeden `Emrah` Yılmaz için uzaklaştırma kararı verildiği belirtildi.

    28.10.2017 16:49
  • AKP'li Vekil Kaza Yaptı

    `AKP` `Denizli` Milletvekili Şahin Tin ve `AKP` `Denizli` İl Başkanı Necip Filiz'in içinde bulunduğu `otomobil,` Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki İzmir karayolunda `kaza` yaptı.

    28.10.2017 16:47
  • İstanbul’da silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

    Beykoz Acarkent sitelerinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

    28.10.2017 16:46
  • Zeytinburnu'ndan Van'a Uzanan Bir Başarı Öyküsü

    Vanlı yatırımcı Barış Altaş ve Trabzonlu yatırımcı Bahri Örnek küçükbaş ve büyükbaş hayvancılıkta geleceği gördü, yurtdışındaki modeli uyguladı, Türkiye’nin en büyük çiftliklerinde birini kurdu.

    28.10.2017 16:36
  • Tacizciyi Sokak Ortasında Feci Şekilde Dövdüler

    Osmanlı Ocakları İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek ve Osmanlı Ocakları Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Çelik Bakırköy incirli yolu üzerinde taciz edilen ve tacizci tarafından zorla araca bindirilmek istenen bir bayanın çığlık seslerini duyarak araçtan indiler ve `Suriye` uyruklu tacizci Zamir M'yi yakalayarak feci şekilde dövdüler

    24.10.2017 19:47
  • Ünlü Kabadayı Fesih Turhan uyuşturucuya savaş açtı, 30 genci kurtardı

    Yeraltı dünyasının tanınmıs kabadayılarından dayı lakaplı Fesih Turhan İstanbul Zeytinburnu İlcesinde 30 genci uyuşturucudan kurtarıldı. `Gece` yarısına kadar `sokak` `sokak` gezen Fesih Turhan ve ekibi satıcıları yakalatıp, gençleri de `iş` sahibi yaparak uyuşturucu bağımlılığından kurtardı.

    24.10.2017 18:19
  • BAHRİ ÖRNEK'TEN VİZE KRİZİ AÇIKLAMASI

    OSMANLI Ocakları İstanbul il başkan yardımcısı BAHRİ Örnek, `ABD` ve Türkiye arasında yaşanan vize krizinin ardından yazılı bir açıklama yaparak Vize gerginliğinden dolayı Türkiye'nin 50 milyar dolar zarar edeceğini söyleyenlerin ABD'yi savunduğunu görüyoruz dedi.

    20.10.2017 18:30
  • Yeraltı Dünyasınin Tanınmış İsimlerinden Fesih Turhan'dan Fırat Delibaş Açıklaması

    Yeraltı Dünyasının Tanınmış İsimlerinden Biri Olan Ve Geniş Bir Kesim Tarafından Sevilen Dayı Lakaplı Fesih Turhan'dan Fırat Delibaş'ın Üzerine Oynandığı İddia Edilen Kumpaslar İle İlgili Flaş Açıklamalar

    19.10.2017 12:10
  • Bitlis Şego Aşireti Her Zaman Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Yanında Olduğunu Açıkladı

    `Bitlis` Şego Aşireti Kanaat Önderi Sayın Seyfettin Çelik Cumhurbaşkanı `Recep Tayyip Erdoğan` İle Ankarada Aşiret Liderleri Toplantısında Görüşerek Barzaniye Ve Pkk'ya Karşı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Yıllardır Olduğu Gibi Yine Yanlarında Olduğunu Bildirdi

    18.10.2017 00:17
  • Vatan Millet Sevdalisi Bir Başkan Bahri Örnek

    Osmanlı Ocakları Kurucu Başkanı Kadir Canpolat'ın Gözdesi Olan Osmanlı Ocakları İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'i Gizli Görev İle `Ege` Bölgesine Gönderdi

    17.10.2017 20:09
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.